Gender reveal

Een gender reveal organiseren is een super leuk idee. Hoe fijn is het om met familie en vrienden samen als verrassing een moment te kiezen om iedereen te laten weten of het een jongen of meisje wordt. Deze themakist is geschikt om een geslaagde gender reveal mee te organiseren. 

Het feestje

Deze gender reveal themakist is geschikt om zelf een gender feestje te organiseren. De themakist is gevuld met allerlei leuke materialen in het thema. Nodig familie en vrienden uit om het feestje compleet te maken! Alle gasten kunnen op de ‘Hello baby’ kaartjes hun wensen voor de baby schrijven, een ontzettend leuke herinnering voor later!

boy or girl?

De checklist voor het feestje

Gasten uitnodigen: bedenk wie je allemaal wilt uitnodigen voor de gender reveal party en vraag adressen op (handig voor het verzenden van de geboortekaartjes straks).

Verstuur de uitnodiging: maak een uitnodiging voor de gender reveal party en verstuur deze per post (of via bijvoorbeeld whatsapp).

Het geslacht: bedenk of jullie het geslacht van de baby al willen weten voor jullie gasten komen of dat jullie zelf ook verrast willen worden.

Kleding: vraag de uitgenodigde gasten om op de dag van de gender reveal in roze of blauwe kleding te komen (optioneel).

Hapjes en drankjes: Een feestje is geen feestje zonder hapjes en drankjes! Met verschillende lekkernijen, chocolade, blauwe & roze muisjes en decoratie maak je de leukste hapjes gemakkelijk zelf. In het draaiboek van deze themakist staan verschillende ideeën en voorbeelden voor de hapjes en drankjes die jij kunt reserveren tijdens de gender reveal party.

Inbegrepen 

De themakist gender reveal is standaard gevuld voor 20 personen en kan per 5 personen worden uitgebreid. 

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle personen: een beker, bord, servet (helft roze, helft blauw) en een hello baby kaartje om een leuke wens voor de baby op te schrijven. De locatie of ruimte kun je aankleden met de ballonnen boxen voorzien van de letters ‘baby’, bijgeleverde slingers, ballonnen en een leuke folieballon voorzien van de tekst ‘boy or girl?’ De XXL vlag met de tekst ”Welcome to the big reveal’ kun je doormiddel van de touwtjes aan de zijkanten gemakkelijk in huis of in de tuin ophangen. 

Het geslacht kun je op vele manieren bekend maken, bijgeleverd ontvang je 2 producten: 1 confetti shooter en 1 poeder shooter om het geslacht met een knaller te onthullen. Wil je meer shooters ontvangen? Laat het mij weten! 

Reserveren 

Ben je enthousiast geworden van deze themakist? Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie 

De huurprijs van de themakist gender reveal bedraagt €60,- uitgaande van 20 personen. Dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. Meer gasten uitnodigen? De extra kosten per 5 personen is €10 euro. 

De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk. 

Mijnthemafeestje brengt €50,- borg in rekening voor de themakist gender reveal. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour weer terug.  


Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.