de lente paas
quiz

De Lente Paas quiz is een ontzettend leuke quiz om rond de paasdagesamen met je gezin of familie te spelen. Je opent de quiz gemakkelijk via de online link, verbind met je televisie voor een extra groot beeldscherm. 


Inhoud ”De Lente Paas quiz”: 

De Lente Paas quiz heeft 58 vragen die verdeeld zijn over 6 rondes en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens de quiz testen jullie je kennis in de verschillende rondes: algemene vragen, het buitenleven, eten & drinken, ei-geschappen, paas en lente tradities & gewoontes en ook is er een paaseieren proeverij ronde! 

De quiz en antwoordbladen:

Zodra de Lente Paas quiz is besteld en de betaling is ontvangen, stuur ik je een e-mail met daarin een online link waarmee je de quiz kunt openen. In de bijlage van de e-mail staan de invulbladen waarop je de antwoorden kunt schrijven, print de invulbladen uit en start de quiz!

 

Extra’s, de paaseieren proeverij ronde

Naast de online link naar de Lente Paas quiz en de invulbladen voor de antwoorden ontvangen jullie een brievenbuspakketje voor de paaseieren proeverij ronde. Tijdens deze proeverij ronde testen jullie je smaak. Welk team weet alle juiste smaken paaseieren te raden?

 

Waarom deze quiz aanschaffen?

De Lente Paas quiz is geschikt voor gezinnen, families of om met collega’s te spelen. De quiz is voor elke leeftijd, daarnaast kan het spelen van de quiz ook de teambuilding bevorderen zowel binnen werk als familiekringen. Iedereen kan vragen beantwoorden en tegelijk kennis met elkaar delen over verschillende onderwerpen. 

 

Bestellen ”De Lente Paas quiz”:

Je hebt de Lente Paas quiz al voor €25,00* in huis! *incl. 21% btw. Na het ontvangen van de betaling ontvang je een e-mail met alle benodigdheden voor de quiz. Wie worden de winnaars van de quiz? 

Bestellen: