Over mij

Mijn naam is Esmée Jansen, ik ben 24 jaar en ik heb Mijnthemafeestje eind 2020 opgericht.

Begin 2019 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding Leisure & Hospitality. Tijdens deze opleiding ben ik werkzaam geweest als receptioniste en animatie medewerker op twee verschillende en grote vakantieparken, ik ben opgeleid tot leidinggevende binnen deze geweldige branche. Na mijn opleiding ben ik blijven werken bij mijn laatste leerbedrijf, hier ben ik sinds 2019 werkzaam als hoofd van het animatieteam!

Al sinds jongs af aan ben ik gek op verjaardagsfeestjes, ik herinner mij nog veel van de feestjes van mijn basisschool klasgenootjes, zo ook mijn eigen thema feestje bij mijn ouders thuis.

In 2020 werd ik nieuwsgierig naar het huidige aanbod themakisten in mijn woonomgeving, gek genoeg vond ik geen resultaat. Het duurde daarom ook niet lang voordat ik mijn ideeën, het samenstellen en verhuren van themakisten, op papier had uitgewerkt.

Al snel had ik een volle lijst met thema’s en over een kleine selectie hiervan heb ik mijn creativiteit al laten gaan. Deze themakisten zijn nu te vinden op mijn website en zullen door de tijd heen aangevuld worden met nieuwe thema’s! Naast mijn themakisten voor de leukste kinderfeestjes kom je ook thema quizzen tegen en veel extra’s.