Sinterpub QUIZ

Het einde van het jaar is in zicht en Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land! Maar wat weet je eigenlijk van de goedheiligman, pakjesavond, lekkernijen en de pieten? Daag je familie, collega’s of vriendengroep uit en speel de Sinterpub Quiz. 

Van uitgebreide surprises met gedicht tot een pieten huis bezoek, pakjesavond kun je op veel manieren vieren. Willen jullie dit jaar een nieuwe invulling geven aan de traditionele pakjesavond? De Sinterpub Quiz is een hele leuke quiz voor zowel tieners als volwassenen. 

Tip: er is ook een speciale kinder variant voorzien van aangepaste vragen!

 

Maak jullie pakjesavond compleet met een huisbezoek van de leukste pieten! *Uitsluitend in de Noordoostpolder.

Inhoud ”De Sinterpub Quiz”

De Sinterpub Quiz heeft 38 vragen die verdeeld zijn over 5 rondes en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. De eerste ronde van de quiz is een algemene ronde, ook is er een liedjes ronde en testen jullie je smaak in de pepernoten proeverij ronde. Na elke ronde krijgen jullie de juiste antwoorden te zien en kom je erachter welk team de meeste kennis heeft en welk team de roe verdient! 

De quiz en antwoordbladen:

Zodra de Sinterpub Quiz is besteld en de betaling is ontvangen, stuur ik je een e-mail met daarin een online link waarmee je de quiz kunt openen. In de bijlage van de e-mail staan de invulbladen waarop je de antwoorden kunt schrijven, print de invulbladen uit en start de quiz!

Pepernoten proeverij ronde:

Naast de online link naar de Sinterpub Quiz en de invulbladen voor de antwoorden ontvangen jullie voor de proeverij ronde een pakketje met 6 verschillende smaken pepernoten. In deze proeverij ronde mag uit elk team één speler een smaak pepernoot proeven en de juiste smaak opschrijven, welk team weet alle smaken te raden? Dit proeverij pakketje zal per post worden verzonden en betreft een brievenbuspakketje, hiervoor hoeft u niet thuis te zijn.

Bestellen:

De Sinterpub quiz is vanaf november 2024 weer te bestellen! 

Wie worden de winnaars van de quiz? Veel plezier en succes!

Bestellen:

De Sinterpub quiz is vanaf november 2024 weer te bestellen!