Ik hou van Holland Quiz

De Ik hou van Holland quiz is een ontzettend leuke quiz om samen met familie, vrienden of collega’s te spelen. Je opent de quiz gemakkelijk via de online link, verbind met je televisie voor een extra groot beeldscherm. 

 

Inhoud ”Ik hou van Holland quiz”: 

De Ik hou van Holland quiz heeft 40 vragen & 2 spelletjes die verdeeld zijn over 6 rondes en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens de quiz testen jullie je kennis in de verschillende rondes. Jullie gaan liedjes raden, provincies herkennen maar ook algemene vragen beantwoorden. Uiteraard kan het spelletje ”Geen ja, geen nee, geen uh” niet ontbreken, wordt jullie kennis over BN’ers getest en spelen jullie een spellingronde.  

 

Waarom deze quiz aanschaffen?

De Ik hou van Holland quiz is geschikt voor gezinnen, familie’s, collega’s en vriendengroepen omdat het voor elke leeftijd is. Iedereen kan vragen beantwoorden! Deel gemakkelijk je scherm en speel zo ook op afstand samen de quiz. 

 

Bestellen ”Ik hou van Holland quiz”: 

Je hebt de Ik hou van Holland quiz al voor €25,00* in huis! *incl. 21% btw. Na het ontvangen van de betaling ontvang je een e-mail met alle benodigdheden voor de quiz. Wie worden de winnaars van de quiz? 

 

 

Bestellen:

Via onderstaand formulier kunt u de ik hou van Holland quiz bestellen. 

    Huisnummer:

    Volledige postcode:

    Woonplaats: