Losse verhuur lasergamen

Ben jij op zoek naar een activiteit voor het hele gezin, met collega’s of de vriendengroep? Dan is deze losse verhuur van lasergamen iets voor jullie! Met deze laserguns speel je onbeperkt op eigen locatie. Speel bij voorkeur wanneer het schemerig is.

In tegenstelling tot de compleet verzorgde themakist lasergamen voor kinderfeestjes ontvangt u bij de losse verhuur alleen de themakist incl. laserguns, voorzien van batterijen. 

Reserveren

Via de pagina reserveren kunt u de losse verhuur reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Heeft u nog vragen over de losse verhuur of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie

De huurprijs van de losse verhuur lasergamen bedraagt €30,- uitgaande van 6 personen, dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. Meer personen toevoegen? De extra kosten per persoon bedragen €5,- met een max. van 12 personen. 

De laserguns worden op afgesproken datum voor Mijnthemafeestje, gratis bij u thuis bezorgd en weer opgehaald. 

Mijnthemafeestje brengt €75,- borg in rekening voor de losse verhuur lasergamen. Bij de levering van de themakist dient u het borgbedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour weer terug.

Reserveert u een losse verhuur activiteit? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.