Themakist
lasergamen

Is uw zoon of dochter gek op een spannend en actief avontuur? Kies dan voor deze themakist lasergamen en speel onbeperkt op eigen locatie! Hieronder lees je meer over de themakist lasergamen.

Het feestje

De themakist lasergamen is een gave themakist voor elk kinderfeestje! Voordat de teams worden gemaakt en het ontwijken van de laserguns echt van start gaat begint het feestje met het maken van een klein kampvuur (materialen inbegrepen). De kinderen kunnen hun eigen broodje warm maken boven het vuur. Optioneel kun je hier knakworstjes aan toevoegen. Een gevulde maag is nameljik een goede start voor dit feestje!

Dan is het nu tijd voor de verdeling van de teams, gebruik hiervoor de groene en zwarte t-shirts uit de themakist en verdeel de laserguns onder alle spelers! Kies een geschikte locatie zoals een park of bos en start het spel door eenvoudige bediening op de laserguns. Tussen alle lasergame potjes door is er tijd voor een kleine pauze, een spelletje weerwolven van wakkerdam of vlaggenroof! 

Een uitdagend feestje!

Inbegrepen

De themakist lasergamen is standaard gevuld voor 6 kinderen en kan tot maximaal 12 kinderen worden aangevuld. 

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle kinderen: een bord, beker, servet, bestek setje en bijpassende thema kleding (groene en zwarte T-shirts). De locatie of ruimte kun je aankleden met bijgeleverde ballonnen en slingers. In het draaiboek (waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt) lees je alles over de laserguns en de activiteiten/spellen, alle benodigde materialen zitten in de themakist. 

Reserveren

Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie

De huurprijs van de themakist lasergamen bedraagt €60,- uitgaande van 6 kinderen, dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. Meer kinderen uitnodigen? De extra kosten per kind bedragen €5,- met een max. van 12 kinderen. 
 
De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk. 
 
Mijnthemafeestje brengt €75,- borg in rekening voor de themakist lasergamen. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour terug. 
 
Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.