Pizza party

Is uw zoon of dochter helemaal gek van de Italiaanse keuken en specifiek pizza’s? Dan is de keuze voor de themakist pizza party een topper. Naast het zelf bakken van verse mini pizza’s met heerlijke ingrediënten zit de themakist vol met veel leuke activiteiten voor een geslaagd feestje. Hieronder lees je meer over de themakist pizza party! 

Het feestje

De themakist pizza party is geschikt voor zowel jongens als meiden en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Nadat de cadeautjes zijn uitgepakt gaan we op culinaire reis en toveren we onszelf om tot heuse pizzabakkers. Iedereen doet een schort om en mag een eigen koksmuts versieren, nu zijn we echt klaar om de keuken in te duiken! De themakist is compleet verzorgd, voor het bakken van de pizza’s ontvang je pizzadeeg met tomatensaus en heerlijke ingrediënten. Na het versieren van de koksmutsen en het bakken van de mini pizza’s is het tijd voor leuke activiteiten! Het draaiboek zit boordevol leuke activiteiten in het thema van het pizzafeest met onder andere een speurtocht, bingo activiteit en kleurplaten. Dit feestje belooft een smakelijke en gezellige ervaring te worden. Laat het pizza avontuur beginnen!

Inbegrepen

Voorafgaand aan het feestje ontvang je gratis uitnodigingskaartjes om te versturen. De themakist pizza party is standaard gevuld voor 6 kinderen inclusief 1 pizzarette en kan worden verdubbeld naar 12 kinderen met 2 pizzarettes.

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle kinderen: een bord, beker, servet, bestek (vork/mes/lepel), uitdeelzakje en bijpassende thema kleding. De locatie of ruimte kun je aankleden met bijgeleverde ballonnen en slingers. In het uitgebreide draaiboek (waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt), lees je alles over de activiteiten en spellen, alle benodigde materialen zitten in de themakist. 

Voor het bakken van de pizza’s ontvang je: pizzarette 6 persoons (2 beschikbaar), vers pizzadeeg inclusief tomatensaus, pizza kaas, salami, achterham, kipfilet reepjes, knakworst, bol mozzarella, rode paprika, ananasschijven, rode ui en oregano. 

Naast de ingrediënten ontvang je: een deegroller, twee kleine keukenmesssen, één verlengsnoer (1,5m) met 3 stopcontacten en stenen borden & bakjes voor de ingrediënten. 

Reserveren 

Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie 

De huurprijs van de themakist pizza party bedraagt €75,- uitgaande van 6 kinderen, dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. De huurprijs voor voor 12 kinderen en 2 pizzarettes bedraagt €110,- excl. 21% btw en de borg. 
 
De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk. 
 
Mijnthemafeestje brengt €75,- borg in rekening voor de themakist pizza party. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour terug. 
 
Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Alles inclusief op een rijtje:

Pizza party 6 kinderen: €90,75 incl. 21% btw. 
 
Pizza party 12 kinderen: €133,10 incl. 21% btw.