themakist
wie is de saboteur

Is uw zoon of dochter een echte speurneus en een grote fan van het programma ‘Wie is de mol’ dan is deze themakist geschikt voor jullie feestje! Ook kinderen die het programma niet kennen worden gelijk enthousiast. Hieronder lees je meer over de themakist Wie is de saboteur.

Het feestje

Wie is de saboteur is een gaaf spel voor zowel jongens als meiden van ongeveer 10 jaar en ouder. Voordat de opdrachten echt van start gaan begint het feestje met het maken van een klein kampvuur (materialen inbegrepen). De kinderen kunnen hun eigen broodje warm maken boven het vuur. Optioneel kun je hier knakworstjes aan toevoegen. Een gevulde maag is nameljik een goede start voor dit feestje! Na het uitpakken van de cadeautjes krijgt iedereen een eigen saboteur boekje, hier kun je tijdens het feestje alle opmerkelijke acties in opschrijven. 

Dan is het nu tijd voor de activiteiten! Tijdens het feestje gaan de kinderen verschillende opdrachten doen zoals: ervoor zorgen dat alle treinreizigers op tijd de juiste trein halen, een groepsfoto maken en namaken, op zoek naar geld en jokers, puzzels oplossen en nog meer! Ze moeten samenwerken om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren en geld te verdienen voor de pot. Eén van de spelers is echter een bedrieger, de saboteur. Hij of zij moet er in het geheim voor zorgen dat de opdrachten mislukken door het spel te saboteren.

Na alle opdrachten is het tijd voor de finale test. De spelers mogen bij deze test hun gewonnen jokers inzetten om meer kans te maken op het winnen van het spel. Wie zal er uiteindelijk met de winst vandoor gaan? En wie is de saboteur?

Een uitdagend feestje voor 10+

Inbegrepen

De themakist wie is de saboteur is standaard gevuld voor 6 kinderen en kan tot maximaal 12 kinderen worden aangevuld. 

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle kinderen: een saboteur boekje + pen, een bord, beker, servet, bestek setje. De locatie of ruimte kun je aankleden met bijgeleverde ballonnen en slingers. In het uitgebreide draaiboek (waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt) lees je alles over de activiteiten/spellen, alle benodigde materialen zitten in de themakist. Speciaal voor de saboteur is er een geheim bericht voorzien van tips en spel uitleg, zo kan de saboteur zich voorafgaand aan het feestje alvast voorbereiden. 

Reserveren 

Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie

De huurprijs van de themakist Wie is de saboteur bedraagt €60,- uitgaande van 6 kinderen, dit bedrag is excl 21% btw en de borg. Meer kinderen uitnodigen?

De extra kosten per kind bedragen €5,- met een max. van 12 kinderen. De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk.

Mijnthemafeestje brengt €50,- borg in rekening voor de themakist Wie is de saboteur. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schaloze retour terug.

Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.