themakist
prinsessen

 

Is uw dochter helemaal fan van prinsessen? Dan is deze themakist een uitstekende keuze voor een geweldig prinsessenfeest! Hieronder lees je meer over de themakist prinsessen. 

Het feestje

 
Na het uitpakken van de cadeautjes is het tijd om te verkleden als echte prinses. Alle kinderen krijgen een mooie prinsessenjurk en kunnen de outfit compleet maken met bijbehorende accessoires. Spiegeltje spiegeltje aan de wand; voor alle prinsessen zit er een eigen handspiegeltje (voorzien van echt glas) in de themakist, deze mogen ze zelf gaan versieren. Na de creatieve activiteit is er nog zo veel meer te beleven. Speel samen een prinsessen bingo, speurtocht of kies uit één van de andere activiteiten/spellen. Er zit voldoende spel materiaal in de themakist voor een hele middag plezier! 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand..

Inbegrepen

De themakist prinsessen is standaard gevuld voor 6 kinderen en kan tot maximaal 10 kinderen worden aangevuld. 

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle kinderen: een bord, beker, servet, bestek setje en bijpassende thema kleding en accessoires. De locatie of ruimte kun je aankleden met bijgeleverde ballonnen en slingers. In het uitgebreide draaiboek (waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt) lees je alles over de activiteiten/spellen, alle benodigde materialen zitten in de themakist. 

Reserveren

Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie

De huurprijs van de themakist prinsessen bedraagt €60,- uitgaande van 6 kinderen, dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. Meer kinderen uitnodigen? De extra kosten per kind bedragen €5,- met een max. van 10 kinderen. 

De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk. 

Mijnthemafeestje brengt €50,- borg in rekening voor de themakist prinsessen. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour terug. 

Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.