Pieten huisbezoek

Sinterklaas en zijn pieten zijn weer terug naar Spanje, vanaf oktober 2024 zal het weer mogelijk zijn om een huisbezoek te reserveren. 

Hoor wie klopt daar op het raam? Het zijn de leukste pieten uit de Noordoostpolder natuurlijk!

Maak jullie pakjesmiddag of avond compleet met een huisbezoek van onze pieten. De pieten zullen de deurbel of het raam gebruiken om te laten weten dat ze er zijn, maar ze komen gelukkig niet met lege handen! Zijn jullie wel lief geweest? De pieten nemen graag de zak met cadeautjes (bijv. vanuit jullie auto/schuur) mee naar binnen. Het grote boek van Sinterklaas hebben de pieten ook mee, zo kunnen ze over iedereen uit het gezelschap iets vertellen. Alle bezoeken zijn inclusief strooigoed en een groepsfoto samen met de pieten mag natuurlijk niet ontbreken, kortom 1 groot feest! 

De huisbezoeken zijn in en rondom de Noordoostpolder. De pieten komen naar: Bant, Blokzijl, Creil, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Tollebeek, Urk en Vollenhove.

Het bezoek hoeft niet lang te duren, de leukste pieten zijn al voor 15 minuten in te huren! De pieten zijn ook in te huren voor school, bedrijfs en kinderopvang bezoeken, neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Tip van de quiz piet: 

Speel op of rondom pakjesavond ‘De Sinterpub Quiz’ samen met je vrienden, familie of collega’s.