Popcornmachine XL

Geen feestje zonder popcorn! 

Deze popcornmachine XL is een echte must-have voor kinderfeestjes of een filmavond. De lekkerste popcorn maak je gemakkelijk zelf met deze popcornmachine. Super leuk voor zowel kinderen als volwassenen! De bediening van de machine werkt heel eenvoudig en maakt per keer 6 royale porties. Je huurt de popcornmachine met daarbij de gewenste hoeveelheid ingrediënten om heerlijke popcorn te maken.

Popcorn porties

Ingrediënten – 10 royale porties: €4,00

Ingrediënten – 20 royale porties: €7,50

Ingrediënten – 40 royale porties: €14,-

Ingrediënten – 60 royale porties: €20,50 

Je ontvangt: popcorn mais, zonnebloem olie, poedersuiker (voor de zoete smaak) & zout. 

Praktische informatie 

De huurprijs van de popcornmachine XL bedraagt €20,- dit bedrag is inclusief schoonmaakkosten en excl. 21% btw, de borg en de ingrediënten. De minimale afname ingrediënten is 10 porties. Meer ingrediënten? Zie bovenstaande prijzen voor de porties. Meer dan 60 porties bestellen? Neem dan even contact op!

De popcornmachine Xl kan worden bezorgd of afgehaald. De afmetingen van de popcornmachine XL: 32 x 32 x 49cm.

Mijnthemafeestje brengt €75,- borg in rekening voor de verhuur popcornmachine XL. Bij de levering of afhalen van de popcornmachine XL dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour weer terug. 

Reserveert u een losse verhuur product? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

 

Reserveren

Via de pagina reserveren kunt u de losse verhuur reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen over de losse verhuur of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

 

Nog meer mogelijkheden

Combineer deze popcornmachine met een themakistthema quiz of losse verhuur activiteit.