DE kerst & oud en nieuw
quiz

De kerst & oud en nieuw quiz is een ontzettend leuke quiz om rond de feestdagen of op oudejaarsavond samen met je familie, vrienden of collega’s te spelen. Je opent de quiz gemakkelijk via de online link, connect met je televisie voor een extra groot beeldscherm.

 

 

Inhoud ”De kerst & oud en nieuw quiz”: 

De kerst & oud en nieuw quiz heeft 60 vragen die verdeeld zijn over 6 rondes en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens de quiz testen jullie je kennis in de verschillende rondes zoals: film en muziek, geschiedenis, eten en drinken en niet te vergeten de ronde ‘o wat een jaar’. Na elke ronde krijgen jullie de juiste antwoorden te zien en kom je erachter welk team de meeste kennis heeft. 

De quiz en antwoordbladen:

Zodra de kerst & oud en nieuw quiz is besteld en de betaling is ontvangen, stuur ik je een e-mail met daarin een online link waarmee je de quiz kunt openen. In de bijlage van de e-mail staan de invulbladen waarop je de antwoorden kunt schrijven, print de invulbladen uit en start de quiz!

 

Extra’s :

Naast de online link naar de kerst en oud & nieuw quiz en de invulbladen voor de antwoorden ontvangen jullie van Mijnthemafeestje een brievenbus pakketje met leuke kleine kerst & nieuwjaars accessoires. Dit pakketje zal per post worden verzonden, hiervoor hoeft u niet thuis te zijn.

 

Waarom deze quiz aanschaffen?

De kerst & oud en nieuw quiz is geschikt voor gezinnen, familie’s, collega’s en vriendengroepen omdat het voor elke leeftijd is, daarnaast kan het spelen van de quiz ook de teambuilding bevorderen zowel binnen werk als familiekringen. Iedereen kan vragen beantwoorden en tegelijk kennis met elkaar delen over verschillende onderwerpen. 

 

Bestellen:

De kerst en oud en nieuw quiz is vanaf december 2024 weer te bestellen!  

Wie worden de winnaars van de quiz? Veel plezier en succes!

Bestellen: De kerst en oud en nieuw quiz is vanaf december 2024 weer te bestellen!   

Controleer goed of u alle gegevens inclusief het e-mail adres juist heeft ingevoerd voordat u de aanvraag verstuurd. Heeft u binnen 48 uur geen reactie? Controleer uw spam-inbox.