Themakist
Jungle

Is uw zoon of dochter helemaal gek van dieren en alles in het thema jungle? Dan is de keuze voor de themakist jungle een topper. Hieronder lees je meer over de themakist jungle!

Het feestje

De themakist jungle is geschikt voor zowel jongens als meiden. Na het uitpakken van de cadeautjes verkleden de kinderen zich in jungle thema. In het draaiboek van de themakist staan veel activiteiten omschreven, alle benodigdheden voor de spellen kun je vinden in de themakist! 

Inbegrepen

De themakist jungle is standaard gevuld voor 6 kinderen en kan tot maximaal 10 kinderen worden aangevuld. 

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle kinderen: een bord, beker, servet, bestek setje en bijpassende thema kleding & accessoires. De locatie of ruimte kun je aankleden met bijgeleverde ballonnen en slingers. In het uitgebreide draaiboek (waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt), lees je alles over de activiteiten en spellen, alle benodigde materialen zitten in de themakist. 

Reserveren 

Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie 

De huurprijs van de themakist jungle bedraagt €60,- uitgaande van 6 kinderen, dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. Meer kinderen uitnodigen? De extra kosten per kind bedragen €5,- met een max. van 10 kinderen. 
 
De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk. 
 
Mijnthemafeestje brengt €50,- borg in rekening voor de themakist jungle. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour terug. 
 
Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.