statafels huren

Geen feestje is compleet zonder statafel! 

Huur gemakkelijk en voor elke gelegenheid een statafel! Het neerzetten van de statafel is eenvoudig en verandert elke ruimte in een gezellige ontmoetingsplaats. Of het nu gaat om een feestje thuis of een bijeenkomst, statafels bieden de ideale oplossing om een gezellige en stijlvolle sfeer te creëren. Je huurt de statafel met daarbij een statafel rok om de tafel compleet te maken. 

Praktische informatie 

De huurprijs van één statafel bedraagt €9,- dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. De minimale afname is 1 statafel. Meer statafels huren? Zie onderstaande prijzen met een maximale afname van 4 statafels.

De statafel kan worden bezorgd of afgehaald. De afmetingen van de statafel is: 80 x 80x 110cm en heeft een maximale belastbaarheid van 75kg. De statafel wordt standaard geleverd met een zwarte statafel rok.  

Mijnthemafeestje brengt €25,- borg in rekening voor de verhuur statafel(s). Bij de levering of afhalen van de statafel(s) dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour weer terug. 

Reserveert u een losse verhuur product? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. 

 

Reserveren

Via de pagina reserveren kunt u de losse verhuur reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen over de losse verhuur of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

 

Nog meer mogelijkheden

Combineer de statafels met een thema quiz of de popcornmachine XL

Statafel(s) huren: inclusief 21% btw.

Aantal 1: €10,89

Aantal 2: €20,57

Aantal 3: €30,25

Aantal 4: €39,93

Je ontvangt: een statafel inclusief een zwarte tafel rok. De statafel rokken worden na afloop door Mijnthemafeestje gereinigd.