themakist
Piraten

Is uw zoon of dochter helemaal gek op piraten? Dan is deze stoere piratenkist geschikt voor jullie feestje. Ahoy piraatjes! Hieronder lees je meer over de themakist piraten. 

Het feestje

De themakist piraten is geschikt voor zowel jongens als meiden. Na het uitpakken van de cadeautjes verkleden de kinderen zich in piraten thema. Na het omtoveren tot piraten is het tijd voor allerlei piraten activiteiten/spellen. Van kanonskogel gooien tot aan een stoere piraten bingo of speurtocht.

Ahoy piraatjes!

Inbegrepen

De themakist piraten is standaard gevuld voor 6 kinderen en kan tot maximaal 10 kinderen worden aangevuld. 

In de themakist zit een tafelkleed en voor alle kinderen: een bord, beker, servet, bestek setje en bijpassende thema kleding en accessoires zoals een ooglapje. De locatie of ruimte kun je aankleden met bijgeleverde ballonnen en slingers. In het uitgebreide draaiboek (waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt) lees je alles over de activiteiten/spellen, alle benodigde materialen zitten in de themakist. 

Reserveren

Via de pagina reserveren kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleer ik de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen.

Praktische informatie

De huurprijs van de themakist piraten bedraagt €60,- uitgaande van 6 kinderen, dit bedrag is excl. 21% btw en de borg. Meer kinderen uitnodigen? De extra kosten per kind bedragen €5,- met een max. van 10 kinderen. 
 
De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje, bij u thuis bezorgd en na het feestje weer opgehaald. Zelf afhalen en retourneren in overleg mogelijk. 
 
Mijnthemafeestje brengt €50,- borg in rekening voor de themakist piraten. Bij levering of afhalen van de themakist dient u het borg bedrag contant af te geven. Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour terug. 
 
Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.