recensie

Mijnthemafeestje is er voor iedereen die graag een (kinder)feestje of leuke activiteit organiseert. Met als resultaat: tevreden klanten. Hieronder lees je geschreven recensies aan Mijnthemafeestje. 

Ontvangen recensies:

Marriette schreef op 4 december 2023 per mail: We wilden graag nog even onze complimenten overbrengen op het pieten bezoek van gister. Kindjes, en ook wij, vonden het erg leuk dat er ”zomaar” 2 gezellige pietjes voor de deur stonden:-) En dat ze zelf ook nog cadeautjes mee hadden was helemaal de bom. 

Thea schreef op 2 december 2023 per mail: Super bedankt voor het ongelofelijk leuke pieten feestje bij ons thuis. Het was echt klasse.👍😃👍

Wilma schreef op 1 december 2023 per mail: Wat hebben jullie ons een heel gezellig Sinterklaasfeest gegeven.
De kleintjes allemaal genoten en enorm verwend door jullie, echt een verrassing. 

Youri schreef op 7 december 2022 op Google: ”Alles super goed geregeld! Echt een aanrader!

Annette schreef op 4 december 2022 per mail: ”Net de Sinterpubquiz gedaan met ons gezin. Wat leuk was dat. Echt een succes!”

Mirte schreef op 30 november 2022 op Facebook: ”Wat een topper, wat goed geregeld allemaal. Goed en leuk contact en de service die ze geven echt helemaal top. Ik zeg een enorme aanrader, voor 5 december en alles meer. Ik blijf je volgen! 😊🤩

Ad schreef op 2 januari 2021 op Facebook: ”Snelle levering met vaak een verrassing als extra. Leuke website, goede quiz vragen.. Veel diversiteit aan themafeestjes voor kinderfeestjes. 1,5 uur aan quizplezier.”
 

Claudia schreef op 2 januari 2021 op Facebook: ‘Voor ieder wat wils, super leuke kant en klare kinderfeestjes”

5/5

Ik hoor graag jullie ervaring met Mijnthemafeestje, je kunt deze delen via een Facebook review, Google review of door het formulier hieronder in te vullen.