Corona maatregelen

Laatst gewijzigd: 18 januari 2022.

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en willen jullie toch een feestje geven? Lees hieronder hoe!

Een veel gestelde vraag in deze periode is: ”Mag ik een kinderfeestje voor mijn kind organiseren?” Stel jezelf hierbij de vraag waar jij je als ouder prettig bij voelt, uitstellen van het feestje is namelijk ook een prima optie. 

 

Ontvang thuis niet meer dan 4 personen per dag. Met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar.

 

Maximaal aantal kinderen

Voor kinderen tot en met 12 jaar gelden geen aanvullende regels voor het aantal dat je uit mag nodigen. Ga hier verantwoordelijk mee om en maak zorgvuldige afwegingen. Bedenk bijvoorbeeld hoe de uitgenodigde kinderen bij jullie thuis komen. Laat ze gebracht en opgehaald worden op de feest locatie. (thuis/buurthuis)

Themafeestje thuis

Met mijn compleet verzorgde themakisten hoef je de deur niet uit en vier je het feestje gewoon thuis! In de themakist zitten voldoende activiteiten die zowel binnen als buiten gespeeld kunnen worden. Is het slecht weer en speel je binnen? Zorg dan voor voldoende ventilatie in de ruimte!

Veilig spelen 

Al het spelmateriaal en de themakleding worden na ieder feestje grondig schoongemaakt en gewassen.

Spreek met de andere ouders af dat ieder kind met verkoudsheidsklachten, verhogingen of koorts en/of benauwdheid thuisblijft. Als iemand bij jullie thuis verkoudsheidsklachten en meer dan 38 graden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft, dan gaat het feestje niet door. Bereid je kind erop voor dat deze dingen kunnen gebeuren, want dat is natuurlijk ontzettend jammer.

Ik help u graag

Heeft u nog vragen over één van de themakisten of komt u er niet helemaal uit? Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen!