Themakist

BAKKEN

Dag koekenbakkers! 

Is uw zoon of dochter helemaal gek op bakken en zoetigheid? Dan is dit de geschikte themakist voor een heerlijk feestje! 

Jullie krijgen allemaal een schort en de bijbehorende benodigheden, nu zijn jullie echte bakkers! Samen met de bakkers steken jullie de handen uit de mouwen om de mooiste lekkernijen te maken! Welke lekkernij maken jullie als eerst? De zandkoekjes, cupcakes of de muffins. Terwijl de lekkernijen in de oven staan kunnen jullie genieten van leuke spelletjes uit de themakist zoals bijvoorbeeld; koekhappen, bakkersbingo, de bakkers speurtocht. De lekkernijen die aan het einde van de feestdag nog over zijn, mogen in een versierde doos mee naar huis. 

Hmm dat wordt smullen! 

Inhoud bakkerskist 

Er zit te veel in de themakist om alles te benoemen. Maar in iedergeval:

✔ Uitgebreid draaiboek waarin het feestje van begin tot eind is uitgewerkt

✔ Bord, beker, bestek, servet en tafelkleed in thema 

✔ Slingers en ballonnen voor de aankleding 

✔ Kleding passend bij het thema

✔ Cadeautje voor de jarige 

✔ Recepten voor de lekkernijen

✔ Uitdeelzakje om uit te delen na het feestje als herinnering 

✔ Bakkersbingo 

✔ Veel divers spelmateriaal voor het feest

✔ Kleurplaten

Reserveren

Via ons aanvraagformulier kunt u een themakist reservering insturen. Na uw aanvraag controleren wij de beschikbaarheid van de themakist op de door u gekozen datum en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Heeft u nog vragen over een themakist of komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag. Via ons contactformulier kunt u contact met ons opnemen.

Praktische informatie

De huurprijs van een themakist bedraagt €60,- uitgaande van 6 kinderen. Meer kinderen uitnodigen? De extra kosten per kind bedragen €5,- met een max. van 10 kinderen per themakist!

De themakist wordt op afgesproken datum door Mijnthemafeestje bij u thuis bezorgd en opgehaald. 

Mijnthemafeestje brengt €50 borg in rekening. (Lasergame kist €75). Dit bedrag krijgt u bij schadeloze retour teruggestort op uw rekening. 

Reserveert u een themakist? Hiermee gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.