pepernoten zakje met naam

Perfect voor de feestelijke intocht van Sinterklaas zijn deze gepersonaliseerde pepernoten zakjes. Maak je keuze uit een katoenen of luxe linnen zakje en laat deze personaliseren met jouw naam. 

Informatie

Na het plaatsen van je bestelling wordt jouw unieke pepernoten zakje met zorg gemaakt en via de brievenbus bij jou thuis afgeleverd. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde pepernoten zakjes speciaal voor jou worden gemaakt en daarom niet geretourneerd kunnen worden.

Om ervoor te zorgen dat de tekst op het pepernoten zakje goed leesbaar blijft, zelfs wanneer de trekkoorden worden aangetrokken, zal de tekst op het onderste gedeelte van het zakje worden bedrukt. 

Maak je keuze

De katoenen witte zakjes zijn 12 x 15 cm en worden inclusief bedrukking, 21% btw en verzendkosten bij jou thuis bezorgd voor: €6,49

De luxe linnen zakjes zijn 13 x 18 cm en worden inclusief bedrukking, 21% btw en verzendkosten bij jou thuis bezorgd voor: 7,99. 

Bestellen

Bestel je gepersonaliseerde pepernoten zakje door onderstaand formulier volledig in te vullen! 

Speciale actie!

Bestel een gepersonaliseerd pepernoten zakje en pieten muts met naam en ontvang 5% korting op je bestelling! De korting wordt automatisch verrekend op de factuur die je per e-mail ontvangt. 

Wacht niet te lang en zorg dat je helemaal klaar bent voor de december maand. 

 

    Pepernoten zakje keuze

    ‘Pepernoten van’ + naam bedrukking met zwarte letters:

    Uw bestelling zal worden verzonden naar onderstaande adres:

    Speciale actie: bestel ook een pieten muts met naam en ontvang 5% korting op je totale bestelling.

    Pieten muts kleur keuze
    Naam bedrukking met witte letters:

     

    Grotere aantallen bestellen?

    Wil je meerdere producten afnemen? Laat het mij weten via het contactformulier, ik neem contact met je op om een kortingscode toe te passen. Maak jouw Sinterklaasviering extra speciaal met deze unieke en persoonlijke items!